Sponsring!

Hej föreningsmänniska! 😊

Nu delar vi ut ytterligare en halv miljon kronor till norra Bohusläns ideella föreningar! Under en dag kan din förening kraftigt öka sin sponsring och dessutom göra en insats för miljön. Hur är detta möjligt? Jo, vi på banken har nu bestämt oss för att, på en och samma dag, städa upp på Tjurpannans Naturreservat norr om Grebbestad OCH Valöns Naturreservat mellan Gerlesborg och Hamburgsund. Banken delar ut en halv miljon till föreningarna och fördelningen beror på hur många som kommer från just din förening. Ju fler deltagare, desto mer till föreningen! Datumet som gäller är söndagen den fjärde september och man kan börja när man vill mellan klockan 10 och 13. Som längst får man hålla på till 14.00.

Din förening är en av de valbara föreningarna, så gör nu allt för få dit så mycket folk som möjligt och se till att de väljer att ge pengarna till just din förening. Här nedan har jag skrivit ihop en mall som du gärna får använda för att skicka ut till era medlemmar och/eller använda i era sociala medier. Ett tips är att redigera i texten och välja att samla era medlemmar vid ANTINGEN Tjurpannan ELLER Valön.

Jag vore superglad om du kunde maila mig en indikation på om ”din” förening dyker upp och hur många du tror att ni kan bli! Jag är också glad om ni bekräftar att ni skickat ut/lagt ut nedan information till era medlemmar.

Frågor? Längst ner i detta mail ser du svaret på några av de frågor vi tror att du kan tänkas ha. Sedan går det givetvis jättebra att ringa mig eller min kollega Josefin. Mig når du på 0525 – 649 44 och Josefin har telefonnummer 0525 – 649 58.

Ha en go dag!

//Henrik Carlsson, marknadschef på Sparbanken Tanum

Våra sponsorer

Viktiga Datum

22 Oktober DM-Uttagning (Ökl,RR-Krav.Sista anmälningsdag 2/10.)