Årsmötet 2023-04-02

Det var trevligt med ett så välbesökt möte. Mötesförhandlingarna gick snabbt och smidigt. Två styrelse ledamöter avtackades, sekreterare Stefan Alfredsson, och medlemsansvarige/vice ordförande Anders Nordström.

Till ny sekreterare valdes Svante Augustsson, till medlemsansvarig valdes Henrik Kristoffersson. Vice ordförande posten gick till Mikael Larsson. 

Daniel avslutade mötet med att tacka alla för visat intresse.

Då var det dags för prisutdelningar, där diplom ock plaketter delades ut till prisvinnande hundar. (Vilka dom var står på respektive foton.) Lycklig vinnare av en Tracker Artemis blev Thommy Atterbrand. 

Klubbmästare och vinnare av Vinterprovet och därmed klar till höstens DM, Belger Du Nord Axel ägare Hans-Inge Wallin, tvåa och klar för DM,  Spekeskogens Vira ägare Hans Friberg, trea och första reserv till DM, Daldrevets Cajsa ägare Alexander Fåll. Vi önskar dom lycka till. 

Då var det dags för fika med tillhörande smörgåstårta, som uppskattades av deltagarna. 

Vill samtidigt rikta ett stort tack till våra sponsorer för säsongen som gått, hoppas på samma fina samarbete i framtiden.

Tack till domare, vägvisare och alla andra  som på olika sätt under säsongen  bidragit till att vi kan hålla igång klubben som vi gör.

Hälsningar BDSTK.

 

 

Våra sponsorer

Viktiga Datum

22 Oktober DM-Uttagning (Ökl,RR-Krav.Sista anmälningsdag 2/10.)