Årsmötet 2019

Ja då var årsmötet som hölls på Ulkeröds Gård  avklarat! Vi får tacka vår avgående ordföranden Anders Johansson för den tid han suttit, och välkomna Daniel Bolin som valdes enhälligt till vår nya! Inger Augustsson blev ny utställningsansvarig, då Kent Alfredsson valt att sluta! 

Lycklig vinnare av en Tracker Supra blev Roger Blad med Buvakullens Jazz. Pejlen  lottades ut på  hundar som startade på Vinterprovet! ( En dag en lott- två dagar två lotter ) Vi kommer att köra likadant på nästa års Vinterprov / B-D Räven, så anmäl i tid!

Jonny Jansson med Wemboö Kosken och Arne Berg med Bukfylla´s Rt Matti (Deltog på har SM 2018)  representerar BDSTK till höstens DM, som Västsvenska arrangerar. Vi önskar dom lycka till! 

Vi vill särskilt tacka våra sponsorer, som gjort att klubbens ekonomi är bättre än på många år, vi hoppas på ett fortsatt fint samarbete kommande säsonger!

Vi jobbar naturligtvis vidare med att knyta nya sponsorer till oss! Vi tackar även  alla som på ett eller annat sätt stöttat och hjälpt klubben, som t.ex vägvisare vid våra jaktprov, även ni som har upplåtit era marker, så vi kan hålla våra prov!

Tack till Ulkeröds Gård för god mat, och ett trevligt bemötande!

Ett stort tack från BDSTK.

 

Våra sponsorer

Viktiga Datum

22 Oktober DM-Uttagning (Ökl,RR-Krav.Sista anmälningsdag 2/10.)